Loader

Mobil szélvédő javítás Tatabánya és térségében

Szélvédő javításTatabánya

Mobil szélvédő javítás Tatabánya és térségében

Hamarosan elindítom a mobil kiszállást Tatabánya és térségében a szélvédő javítás szolgáltatásában. Akinek Autóüveg problémája lenne kérem keressen bizalommal, mivel nagy nyomású injektorral és amerikai szerszámokkal rendelkezek. A szélvédő javítás munkaideje harminc perc. Tatabánya 10 KM körzetében javítok szélvédőket.

Fontos, hogy a sérülést le kell ragasztani egy ragasztó szalaggal, hogy nem kerüljön bele szennyeződés. Ez az egyik legfontosabb a szélvédő javítás előtt. Utána már csak a levegőt kell vákuum segítségével eltávolítani, majd belenyomni a szélvédő javító ragasztót. Ezeket a munkafolyamatokat a szélvédő javító szerszám csinálja manuális segítséggel.

Kérdése van? Telefonáljon: +36-20-204-0404


Szélvédő javítás Tatabánya

AZ ÖRÖK GARANCIA AZ MIT TAKAR?

Amennyiben a jövőben tovább repedne a kőfelverődése a javítás összegének a felét (Tehát a profit, és a munkadíj) visszajár. A ragasztó az sajnos már kiszedhetetlen, ezért mi sem kapjuk vissza az összeget… Ez nagyon jó ajánlat Casco nélkül.

Gyári vagy utángyártott szélvédőt cseréltessek amennyiben nem javítható a szélvédő?

Mindennek van előnye és hátránya. Itt is vannak döntési tényezők. Amennyiben eladásra lesz a kocsi akkor nem érdemes a drága szélvédőt betenni, mivel az másnak a zsebében landol. Viszont amennyiben egy prémium kategóriás autóról beszélünk akkor ez kizáró ok, ott mindennek gyárinak kell lennie. Mi számít prémium kategóriának? Ez is az évjárattól függ. Pl egy BMW 10 évesen már nem az viszont 30 évesen vagy 1 évesen az.

Másik szempont a kockázat. Amennyiben valaki sokat utazik mert pl fuvarozó alárendelt útvonalon ott is ki van téve a veszélynek. Egy gyári szélvédő mindig biztonságosabb mint egy utángyártott mivel vastagabb. Jobb a zajszigetelése, karcállósága, kavicsokkal az ellenállása.

Fontos mielőbb megjavítani a szélvédőben található kőfelverődést?

Mielőbb ajánlatos, mivel a szélvédőben lévő sérülés koszolódik. Minél frissebb egy sérülés annál szebben lehet megjavítani.

Szélvédő javítás Gyöngyös

SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS JAVÍTÁS VAGY SZÉLVÉDŐ CSERE ?

A szélvédő javítás árát a szélvédő csere ára határozza meg. Ez annyit jelent, hogy a szélvédő javítás ára nem szabad hogy több legyen a szélvédő csere árának a felénél. Tehát amennyiben a szélvédőcsere Pl 50.000.- Ft nem szabad javítani 25.000.- Ft ért. Persze egy gyári szélvédő 100.000.- Ft tól kezdődik ezért a szélvédő javítás általában olcsóbb szokott lenni. Amennyiben megtartásra lesz a kocsi kötelezően ajánlott a gyári szélvédő, mivel az életünk függ a jó minőségtől…

 

Mobil szélvédő javítás Tatabánya Szélvédő javìtás Tatabánya és környékén szélvédő javítás Bicske szélvédő javítás Tatabánya Szélvédő javítás Tatabánya hétvégén

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top
Vehicle added!
Vehicle already in wishlist!