Loader
Szélvédő javítás Bicske

Szélvédő javítás Bicske +36202040404

Vállalkozásom Bicske szomszédságában Tatabányán található. A szélvédő javítás helyszíne változó. Kérem keressen mobiltelefonon mert akár lehetséges, hogy éppen Bicskén javítok szélvédőt. 

Szélvédő javítás Tatabányán, és térségében akár hétvégén. Sokan dolgoznak hétközben, és nem tudnak foglalkozni az autójuk szélvédőjével, mivel lefedi a munkaidejüket más autóüveges cég nyitvatartási. Ezért ennek a piaci résnek az igényére lehetőség van a hétvégi szélvédő javításra Tatabánya és térségében. Keressen telefonon egyeztessünk időpontot.

+36-20-204-0404

SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS JAVÍTÁS VAGY SZÉLVÉDŐ CSERE ?

A szélvédő javítás árát a szélvédő csere ára határozza meg. Ez annyit jelent, hogy a szélvédő javítás ára nem szabad hogy több legyen a szélvédő csere árának a felénél. Tehát amennyiben a szélvédőcsere Pl 50.000.- Ft nem szabad javítani 25.000.- Ft ért. Persze egy gyári szélvédő 100.000.- Ft tól kezdődik ezért a szélvédő javítás általában olcsóbb szokott lenni. Amennyiben megtartásra lesz a kocsi kötelezően ajánlott a gyári szélvédő, mivel az életünk függ a jó minőségtől…

AZ ÖRÖK GARANCIA AZ MIT TAKAR?

Amennyiben a jövőben tovább repedne a kőfelverődése a javítás összegének a felét (Tehát a profit, és a munkadíj) visszajár. A ragasztó az sajnos már kiszedhetetlen, ezért mi sem kapjuk vissza az összeget… Ez nagyon jó ajánlat Casco nélkül.

Szélvédő javításTatabánya
Szélvédő javítás Tatabánya

Gyári vagy utángyártott szélvédőt cseréltessek amennyiben nem javítható a szélvédő?

Mindennek van előnye és hátránya. Itt is vannak döntési tényezők. Amennyiben eladásra lesz a kocsi akkor nem érdemes a drága szélvédőt betenni, mivel az másnak a zsebében landol. Viszont amennyiben egy prémium kategóriás autóról beszélünk akkor ez kizáró ok, ott mindennek gyárinak kell lennie. Mi számít prémium kategóriának? Ez is az évjárattól függ. Pl egy BMW 10 évesen már nem az viszont 30 évesen vagy 1 évesen az.

Másik szempont a kockázat. Amennyiben valaki sokat utazik mert pl fuvarozó alárendelt útvonalon ott is ki van téve a veszélynek. Egy gyári szélvédő mindig biztonságosabb mint egy utángyártott mivel vastagabb. Jobb a zajszigetelése, karcállósága, kavicsokkal az ellenállása.

Fontos mielőbb megjavítani a szélvédőben található kőfelverődést?

Mielőbb ajánlatos, mivel a szélvédőben lévő sérülés koszolódik. Minél frissebb egy sérülés annál szebben lehet megjavítani.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top
Vehicle added!
Vehicle already in wishlist!