Szélvédő javítás Tatabánya
Kagylós kőfelverődés 10.000.- FT tól

Amennyiben nincs benne mikró repedés nem szükséges a híg szélvédő javító ragasztó. Javasólt végfelhasználói ár, további rejtett költséget nem tartalmaz a szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Tatabánya
Kombinált Kőfelverődés 10.000.- FT tól

Kagyló plusz repeds kombinációja. Közepes szűrűségű szélvédő javító ragasztó ajánlott. Javasólt végfelhasználói ár, további rejtett költséget nem tartalmaz a szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Tatabánya
Vonal kőfelverődés 10.000.- FT tól

Az egyik legveszélyesebb típusú sérülés. Leghígabb szélvédő javító ragasztó ajánlott. Javasólt végfelhasználói ár, további rejtett költséget nem tartalmaz a szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Tatabánya
Mag javítás 10.000.-FT

Ez a pont, ahonnan a hosszú repedés kiindult. Ajánlatos a javítása, de nem kötelező. Amennyiben nincs megjavítva ugyan innen másik repedés is elindulhat.

Szélvédő javítás Tatabánya
Feltöltés 1.000.-FT / CM

Repedés feltöltése Cm árban van meghatározva. amilyen hosszú a repedés annyi CM a fizetendő. Feltölteni csak akkor lehet, amennyiben teljesen száraz a repedés.

Szélvédő javítás Tatabánya
Vég fúrás 5.000.- FT

Repedés végének a megfúrása. Egy szál végfúrását jelenti. Amennyiben több ág van az ár többszörözőik. A repedés végfúrásában ragasztó lesz, ami lezárja a furatot.

Szélvédő javítás Tatabánya lépésekben

Ebben a videóban lehet látni a szélvédő javítást lépésekben.

Vállalkozásom a szélvédő javításban ugyanezt az amerikai technológiát használja, ezért a leg makacsabb sérüléseket is meg lehet javítani. Nincs veszteni valója, mivel amennyiben nem javíttatja meg el fog repedni a szélvédő!

Gyurmánczi Csaba
Szélvédő javítás Tatabánya és vonzáskörzetében.
Telefonáljon most! +36-20-20-40404
Keresőszók: Szélvédő javítás Tatabánya, Mobil szélvédő javítás Tatabánya, Szélvédő javìtás Tatabánya hétvégén, Mobil szélvédő javítás Tatabánya hévégén.

Kiszállás

Vállalkozásom mobil kiszállással javít szélvédőt Tatabánya és vonzáskörzetében

Amennyiben önnek is szélvédő javításra van szüksége, kérem keressen mobiltelefonon, hogy meg tudjuk beszélni a szélvédő javítás helyszínét, és idejét. A szélvédő javítás munkaideje harminc perc.

Szélvédő javítás Tatabánya